Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν πιστεύει στις εκλογές ο Θεοδωράκης....Θέλει κυβερνήσεις να στελεχώνονται ανεξαρτήτου εκλογικού αποτελέσματος


Ξενοφοβικό παραλήρημα από τον εκλεκτό των μεγαλοεκδοτών

Την «Εθνική Ελλάδος» θέλει το Ποτάμι να δει στα υπουργεία, όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας για τις προϋποθέσεις προκειμένου το κόμμα να μετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση.  Με λίγα ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλει να γίνονται "τυπικά' οι εκλογές, αλλά τα Υπουργεία να στελεχώνονται, άρα και η κυβέρνηση από ΑΛΛΟΥΣ. Τι και αν ο λαός μέσω των εκλογών αποφασίζει συγκεκριμένες πολιτικές που θέλει να εφαρμοστούν, στο τέλος τραπεζίτες και καναλάρχες θα στελεχώνουν τα υπουργεία, αφού οι υπουργοί ασκούν πολιτικές!

Ακόμη, υπογράμμισε την ανάγκη ενός Εθνικού Σχεδίου Δράσης, ενώ σε ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και το αν ο ίδιος φοβάται για τις καταθέσεις του απάντησε ότι οι φόβοι του είναι άλλοι. «Οτι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν καλή επαφή με την πραγματικότητα. Όταν επιτίθενται στον Ματέο Ρέντσι, όταν βάζουν θέμα ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή, όταν μιλούν για ανοιχτά σύνορα σε μια εποχή μεγάλων και βίαιων μεταναστευτικών κυμάτων, σημαίνει ότι κάποιοι ζουν αλλού και όχι εδώ. Για να μη σας πω ότι δεν είναι καθόλου προοδευτικό να αρνείσαι τον έλεγχο της νομιμότητας στις προσλήψεις», εξήγησε. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εντοπίζει "βίαια" μεταναστευτικά ρεύματα λοιπόν. Προφανώς αναφέρεται στην 19χρονη Αφγανή που θαλασσοπνιγόταν για 4 μέρες και κράτησε στη ζωή ένα βρέφος. Κακώς εντέλει αποπειράθηκαν πολλοί να τον εντάξουν στην "Κεντροαριστερά", αφού σαφέστατα μιλώντας για το Ποτάμι, μιλάμε για ένα άκρος νεοφιλελεύεθερο συντηρητικό μόρφωμα.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...