Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση που "μισεί" την αξιοπρεπή διαβίωση του Έλληνα.....


Του Σπύρου Γουδέβενου      

Λίγες ώρες πέρασαν από τι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, από την ΔΕΘ. Λίγες ώρες πέρασαν, από τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ως κυβέρνηση θα επαναφέρει τους μισθούς στα 751€, θα δώσει δωρεάν ρεύμα στους ανέργους, θα σταματήσει να υπερφορολογεί με αποτέλεσμα όσοι έχουν εισόδημα μέχρι 12.000€ να μην πληρώνουν ούτε ευρώ φόρο! Εφικτά;; Απολύτως, όχι γιατί υπάρχει κάποια τυφλή πίστη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί ζούμε στην χώρα πολλά χρόνια και βλέπουμε ότι υπάρχει πλούτος, συγκεντρωμένους σε λίγους, και τώρα απλά ήρθε η ώρα, όχι να "σώσουν" την χώρα, αλλά να κάνουν το καθήκον τους, όπως θα έπρεπε να έκαναν χρόνια τώρα, αλλά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, τους "προστάτευαν".

Οι αντιδράσεις των κυβερνητικών, από τις δηλώσεις Βούλτεψη μέχρι τα τουιτ από διάφορους υπουργούς της, αλλά κυρίως οι αντιδράσεις δημοσιογράφων, οικονομικών παραγόντων στα πάνελ σήμερα, είναι αποκαλυπτικές....Δεν μένουν στο "επιχείρημα" ότι δεν υπάρχουν οι πηγές, το χρήμα κοινώς για να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες Τσίπρα, αλλά προχωράνε παραπέρα. Η κυβέρνηση και το "περιβάλλον" της απορρίπτουν τα μέτρα αυτά, ακόμα και να υπάρχουν αυτά τα δις.....Πραγματικά αποκρουστικό!

- Απορρίπτουν να επιστρέψει ο βασικός μισθός στα 751€, γιατί η "αγορά" δεν αντέχει.......Αλήθεια οι ίδιοι που μιλάνε για την ανάγκη να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορά, ώστε να τζιράρει ο μικρομεσαίος, να μειωθεί η ανεργία, αρνούνται βασικές αρχές τις Πολιτικής Οικονομίας. Δηλαδή ότι τα 200€ επιπλέον που θα δώσει ένας εργοδότης ως μισθό στον εργαζόμενο του, θα τα πάρει πολλαπλάσια πίσω όταν θα υπάρχουν εκατοντάδες χιβάδες πολιτών με ένα 200€ επιπλέον στην τσέπη του.

- Απορρίπτουν ότι ο άνεργος, πρέπει να έχει δωρεάν ρεύμα......Η κυβέρνηση και η μνημονιακή κλίκα που μας κυβερνάει, προτιμάει αυτός ο κόσμος να ζει στο σκοτάδι, χωρίς ρεύμα. 

- Απορρίπτουν το αφορολόγητο των 12.000€, που εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.....Επιμένει η κυβέρνηση στο μηδενικό αφορολόγητο. Απορρίπτουν ότι δεν πρέπει να πληρώνεις "ενοίκιο" για το ιδιόκτητο σπίτι σου ΕΝΦΙΑ). Δηλαδή ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, μαζί με τους Πρετεντέρηδες και τους Χατζήδες, θεωρούν ότι καλύτερα να μην τρως, αν δεν σου περισσεύουν, αλλά αυτά που έχεις να τα δίνεις σε φόρους, οι οποίοι καταλήγουν στους δανειστές της χώρας!

- Απορρίπτουν  ότι ο άνθρωπος που αντικειμενικά δεν μπορεί να πληρώσει εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, να μην κινδυνεύει με φυλάκιση ή κατάσχεση του σπιτιού που διαμένει. Τους τρομάζει ειλικρινά η εξαγγελία ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αφήσει τους πολίτες αυτής της χώρας, να έχουν ένα "κεραμίδι"...

Η συμπεριφορά της παρούσας κυβέρνησης δεν θυμίζει πολιτικούς, αλλά υπαλλήλους....Μιλάμε για υπάλληλους της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, της Μέρκελ ξεκάθαρα. Όχι απλά δεν τους ενδιαφέρει πως θα επιβιώσει ο πολίτης αυτής της χώρας, αλλά "μισούν" τον πολίτη αυτό, και απλά θέλουν να τον εξοντώσουν για να σώσουν δανειστές και την "εγχώρια" κλίκα που τους στηρίζει!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...