Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μάθατε για τη Νίκη Σαμαρά;

Στη μνημονιακή Νέα Δημοκρατία προεδρεύει μια διχασμένη προσωπικότητα. Η προσωπικότητα αυτή στον ύπνο της ονομάζεται Αντώνης Σαμαράς, ενώ στον ξύπνιο της: Νίκη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς –στον ύπνο του πάντα– είναι ένας ψηλός λυγερόκορμος πολιτικός, εθνικόφρονας και δημοκράτης, έξυπνος, ειλικρινής, μπρουτάλ, μάγκας βαρύς και ασήκωτος, σκληρός διαπραγματευτής, που σκίζει τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο, καλόβουλος οραματιστής που νοιάζεται ειλικρινά για το ευοίωνο μέλλον της Ελλάδας στης οποίας την ανεξαρτησία πιστεύει ακράδαντα.

Από την άλλη, η Νίκη Σαμαρά –η πραγματική προσωπικότητα του Αντώνη– είναι ένα μικρούλη λεπτοκαμωμένο κοριτσάκι, χαζεμένο, μυθομανές, ανασφαλές και φοβικό. Εξαιτίας της φοβίας του μάζεψε γύρο του κακοήθεις εθνικιστές για να προστατευτεί από τον κακό λύκο με την κόκκινη σκουφίτσα. Υπέγραψε μνημόνια κακόβουλων δανειστών, για να αυξήσει τις θέσεις ανεργίας και να υποθηκεύσει το μέλλον της Ελλάδας στης οποίας την ανεξαρτησία ακράδαντα ΔΕΝ πιστεύει.

Η Νίκη Σαμαρά τράβηξε τις κοτσίδες της, όταν πληροφορήθηκε τα τελευταία γκάλοπ που έδειχνα την μεγάλη πτώση της μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας της. Έτσι αποφάσισε να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην αγκαλιά της θείας Μέρκελ. Ζήτησε, με κλάματα στα μάτια, από τη θεία να την προστατέψει από τον διασυρμό... Αλλά, πού – η θεία πέρα βρέχει, έκανε ότι δεν άκουσε τίποτα.

Οπότε, δίπλα στη Μέρκελ, αυτή την προσωπικότητα είδαμε στους δέκτες μας: τη Νίκη Σαμαρά, το μικρό ανασφαλές και μυθομανές κοριτσάκι που λέει ΝΑΙ σε όλα.

(ΠΗΓΗ: http://massmedia-gr.blogspot.com/)

                                    Υπάρχει και η Φαύλα Σαμαρά με μούσια
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...