Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Έσκασαν στα γέλια οι ομόλογοι του Σαμαρά μετά την έκκληση του να κλείσει το Αφγανιστάν τα σύνορα του


Στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στην Ουαλία, τονίζοντας «την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο Αφγανιστάν, η οποία ενισχύεται και από το μεταναστευτικό κύμα που προέρχεται από τη χώρα». Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε την αφγανική κυβέρνηση να πάρει όλα τα μέτρα για την φύλαξη των συνόρων της προκειμένου να ανακοπεί η ροή μεταναστών.

Δεν είναι ρεπορτάζ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με δυσκολία κρατήθηκαν να μην σκάσουν στα γέλια οι υπόλοιποι ηγέτες του ΝΑΤΟ. Πρόκειται περί μεγάλης πατάτας του Αντώνη Σαμαρά, που απλά ήθελε να πει κάτι, και είπε ΜΑΛΑΚΙΑ!

Προφανώς θα έπρεπε να γνώριζε ο πρωθυπουργός μας, ότι το Αφγανιστάν δεν είναι ένα κράτος σε φυσιολογική κατάσταση. Υπάρχει εμφύλιος σε πρώτη φάση μεταξύ της Αμερικανόδουλης εκεί κυβέρνησης και των ισλαμιστών Ταλιμπάν. Είναι σαφές, ότι τα σύνορα του Αφγανιστάν είναι το τελευταίο πράγμα που νοιάζει τις αντιμαχόμενες πλευρές, τα οποία σύνορα υποθέτουμε ότι δεν ελέγχονται όλα από την επίσημη κυβέρνηση.

Επίσης και η επίσημη κυβέρνηση απαρτίζεται από μία συμμαχία φυλών της χώρας, με κάθε φυλή να κάνει κουμάντο στις περιοχές της. Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς, για να υλοποιηθεί το αίτημα του, θα συγκαλέσει το επόμενο διάστημα ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΦΥΛΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, για να ελέγξουν τα σύνορα!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...