Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Βίντεο:Ο Άδωνις προτρέπει την φυγή των καταθέσεων.Ο εισαγγελέας τι κάνει?


Στη Κύπρο πρόσφατα κάποια ανάλογα δημοσιεύματα της δήλωσης Άδωνι προξένησαν την εισαγγελική παρέμβαση και συνελήφθησαν οι υπαίτιοι.Αλλά εδώ η δικαιοσύνη ενεργοποιείτε μόνο με εντολή Σαμαρά

Κατ. Μπρέγιαννη στην www.avgi.gr
Προτρέπει να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του από τις τράπεζες, ο Αδ. Γεωργιάδης, από την πρωινή ζώνη του Mega. Προτροπή σε άδειασμα των τραπεζών από χρήματα, καλώντας ακόμα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταστροφολογεί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μαινόμενος για άλλη μια φορά, απειλώντας με κατάρρευση των τραπεζών.
Άμεσα αντέδρασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ Γ. Βαρεμένος καλώντας τις τραπεζικές αρχές να παρέμβουν καταγγέλλοντας παράλληλα την πολιτική της κυβέρνησης «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, θέλουν συντρίμμια» αρκεί να μείνουν στην εξουσία. Αυτός είναι ο ακραίος εθνικισμός που πρεσβεύει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, και ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς, αν θυμηθούμε αντίστοιχη δήλωσή του από το «καφενείο» της Βουλής.
Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης προσπαθώντας να σπείρει τον πανικό στα όρια της νομιμότητας καθώς λίγα χρόνια πριν η προτροπή  διωκόταν ποινικά με βάση το νόμο προστασίας του εθνικού νομίσματός.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...