Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ποια λεφτά του, θα βγάλει έξω ο Άδωνις αν πέσει η κυβέρνηση;; Αυτά που δεν έχει;;


Όπως γράαμε νωρίτερα ΕΔΩ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σε εκπομπή του Mega αφού προέτρεπε όλο τον κόσμο να βγάλει τα χρήματα του από τις τράπεζες όταν πέσει αυτή η κυβέρνηση (όντας τόσο σίγουρος για την επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) , είπε εξαρχής ότι θα βγάλει τα δικά του......

Χμμμμ.......Να κάνουμε ένα flashback σε δικές του δηλώσεις που αφορούσαν την οικονομικη του κατάσταση:

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, τόνισε πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα αυτής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάω και ρυθμίζω τα δάνειά μου στις τράπεζες γιατί δεν μπορώ να τα πληρώσω. Η επιχείρησή μου είναι στο κόκκινο αυτόν τον καιρό αφού ο τζίρος των εκδόσεων Γεωργιάδη έχει πέσει 70%».Την αδυναμία του να πληρώσει την εφορία δήλωσε χθες ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καλεσμένος σε εκπομπή. Παράλληλα ο υπουργός αποκάλυψε πως η επιχείρησή του έχει σχεδόν χρεοκοπήσει λόγω της ύφεσης των τελευταίων τεσσάρων ετών τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Κι έχω χάσει ένα σκασμό λεφτά...» απαντώντας σε πολίτη ο οποίος κατηγόρησε τους πολιτικούς για το ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Προφανώς είναι θέμα έρευνας των υπηρεσιών του Κράτους, να δουν αν ο Αδωνις έχει λεφτά που κρύβει ή απλά ανέκαθεν είχε λεφτά, και έλεγε κοινώς....παπαριές!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...