Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Video: Τα ΜΑΤ διέλυσαν την αντιφασιστική πορεία στην Πάτρα. 4 τραυματίες, κύμα προσαγωγών!


Η πορεία στην Πάτρα, έπρεπε να διαλυθεί και διαλύθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, που χωρίς ιδιαίτερη αφορμή έπνιξαν το κέντρο της πόλης με χημικά και δακρυγόνα. Με τα επεισόδια να ξεκινάνε στο μέσο της πορεία στην Πλατεία Γεωργίου. Μιλάμε για μία μαζικότατη πορεία, αφού γύρω στους 5.000 διαδηλωτές κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης.
Οι Αστυνομικές δυνάμεις δρώντας απροκάλυπτα επιτέθηκαν στην πορεία και επιτέθηκαν στους διαδηλωτές με χημικά, κραδαίνοντας τα γκλομπς και αλαλάζοντας κραυγές του τύπου "ουγκ-ουγκ" (ως καλοί Χρυσαυγίτες), αναγκάζοντας τον κόσμο να σκορπιστεί στα στενά, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα.


Τέσσερις τραυματισμοί σημειώθηκαν έως τώρα στα επεισόδια στο κέντρο της πόλης, ανάμεσά τους και μία κοπέλα. Ενώ έχουν γίνει πολλές προσαγωγές.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με επικεφαλής το Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Σπαρτινό προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για την χρήση χημικών εκ μέρους των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...