Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχουν δύο γραμμές στον ΣΥΡΙΖΑ, το χρέος πρέπει να «κουρευτεί»


Την ανάγκη «κουρέματος» του χρέους υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές στον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο και υπάρχει ανάγκη να ‘κουρευτεί’»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό συγκρότηση ειδική επιτροπή, υπό τον πρώην ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, που θα μελετήσει το ζήτημα του χρέους και όλα τα αντικείμενα της διαπραγμάτευσης με την τριμερή.
Ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε εξάλλου την ενδοκυβερνητική γκρίνια για την παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, κάνοντας λόγο για «τραγική εικόνα» και για κυβερνητικά στελέχη που «διαγκωνίζονται για το ποιος θα πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε εξάλλου το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ μετά το συνέδριο της παράταξης, διευκρινίζοντας πάντως πως όλα θα πρέπει να γίνουν με βάση την «προγραμματική συνεννόηση και σύγκλιση».


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...