Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ξυδάκης: Μας ψηφίσατε για να μάθουμε την δουλειά. Να καθόμαστε σε υπουργεία και να μιλάμε με δανειστές! ΗΧΗΤΙΚΟ


Χυδαία πολιτικά μπορεί να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση του Συριζαίου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Ξυδάκη στην εκπομπή "REPORT" των Χαραλαμπόπουλου, Ζανάκου!

Συγκεκριμένα απαντώντας ο Νίκος Ξυδάκης σε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ με την συνθηκόλογηση του στους δανειστές άφησε μετέωρα κινήματα και την αριστερά στην Ευρώπη και Ελλάδα, μας ξέρανε λέγοντας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.....ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! 

Συγκεκριμένα είπε: "Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι μια ευκαιρία ιστορική για την Ελλάδα -και θα φανεί τα επόμενα χρόνια- να ανανεωθούν οι πολιτικές ελίτ. Κοινώς άνθρωποι που ήταν έξω από τη μοιρασιά της εξουσίας να μάθουν τη δουλειά, να μάθουν πώς διοικείται ένα υπουργείο, πώς γίνονται μερικά πράγματα, πώς κάθεσαι σε ένα συμβούλιο υπουργών, πώς μιλάς με τους εταίρους δανειστές, πώς αναζητείς συμμαχίες. Αυτό είναι ένα «μετιέ» πολιτικής που έπρεπε να το αποκτήσει και η αριστερά. Και θα το αποκτήσει. Το αποκτά. Κι αυτό θα μείνει προίκα και παρακαταθήκη στον ελληνικό λαό, στην ελληνική δημοκρατία. Αυτό είναι ένα όφελος που εγώ το προσδοκώ.»"

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως Αριστερά λέει ο αγύρτης, ότι είναι κέρδος για την χώρα,  όταν εφαρμόζει δεξιές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές!

Αλλά η πολιτική αλητεία είναι ότι το λένε φωναχτά ότι ψηφίστηκαν για να μάθουν να είναι πολιτικοί, να μιλάνε με δανειστές και να μάθουν να είναι υπουργοί. Απλά να θυμίσουμε ότι η Αριστερά έρχεται εξ ορισμού να υπηρετεί τον κόσμο της εργασίας όχι να "μαθαίνει" την δουλειά!

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...