Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Εμετικός Καρανίκας σε επίθεση ενάντια στο κίνημα κατά των Πλειστηριασμών. Το ταυτίζει με την δεξιά!Το μνημονιακό συνεταιράκι του υπόδικου Ρούσκα, ο υποτακτικός των δανειστών,αυτός που σιτίζεται (ως πρωθυπουργικός σύμβουλος) από τους κομμένους μισθούς και συντάξεις του λαού μέσω των μνημονιακών νόμων που ψηφίζουν οι σύντροφοι του, αυτός που αν δεν ήταν το κίνημα των...αριστεριστών να τον υπερασπιστεί ακόμα θα σάπιζε στις φυλακές, αυτός ο τυπίσκος έχει το θράσος να καταφέρεται εναντίον εκείνων που με κίνδυνο της υγείας και της ελευθερίας τους υπερασπίζονται τη λαϊκή περιουσία και τους αποκαλεί και λαμόγια!

Λογικό. Μέσω των πλειστηριασμών παίζεται...το μεροκάματο του κυβερνητικού λαμόγιου και των συνοδοιπόρων του γι αυτό και δεν διστάζει να κολεγιάσει με τους Ρούσκες, τους Λάτσηδες και τους Σάλλες για να επιζήσει ο πολιτικός χαμαιλέων!

Νικολάκη, όσο και να το συκοφαντείς το κίνημα, αυτό δεν υποχωρεί και δεν δειλιάζει. Οι πλειστηριασμοί θα γίνουν ο πολιτικός σας τάφος και το κίνημα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας θα γίνουν οι νεκροθάφτες που θα σας θάψουν!

Εσύ για την ώρα...τράβα κανά τρίφυλλο να ξελαμπικάρεις!

#ξεφτιλόπανο_που_έχτισες_καριέρα_πάνω_σε_αγώνες_που_καπηλεύτηκεςΣχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...