Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Θύματα επίθεσης από τουρκοεβραίοσκοπιανογκέι πράκτορες έπεσε μάλλον η μοναδική πατριωτική εφημερίδα αυτού του τόπου, Ελεύθερη Ώρα.
Θύματα επίθεσης από τουρκοεβραίοσκοπιανογκέι πράκτορες έπεσε μάλλον η μοναδική πατριωτική εφημερίδα αυτού του τόπου, Ελεύθερη Ώρα. Δε μπορεί εξηγηθεί αλλιώς η φοβερή προβοκάτσια του
σημερινού της εξωφύλλου, το οποίο αντί να καλέσει τον λαό στα όπλα τα ιερά για την μακεδονοπούλα μας, θυμίζει ράντομ μυθολογικούς εβραίους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως πρόσεξε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα και πολλοί άλλοι χρήστες των social media, ενώ το εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας κάνει το point ότι ο Αλέξης Τσίπρας μας (μάλλον αυτός δηλαδή) μπουκέτωσε τον Μεγαλέξανδρο με τη συμφωνία που φέρνει, κάποιο έμμισθο εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στη θέση του μεγάλου Μακεδόνα έβαλε τον Δαβίδ, όπως τον αποτύπωσε σε γλυπτό ο Μικελάντζελο Μπουαναρότι.

Για του λόγου του αληθές:Και η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:Ελπίζουμε η αγαπημένη μας εφημερίδα να ανακαταλάβει γρήγορα τον έλεγχο τον κινήσεών της, δεν γίνεται να μείνουμε χωρίς Ελεύθερη Ώρα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...