Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξης, μετά την εισαγγελική πρόταση, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Πόλα Ρούπα.

Ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξης, μετά την εισαγγελική πρόταση, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Πόλα Ρούπα. Την έκρινε ηθικό αυτουργό της επίθεσης, με φυσικό αυτουργό τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, για την βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος τον Απρίλη του 2014. 

Οι εκδικητικές- παρανοϊκές ποινές με βάση τον 187/Α έρχονται να συμπληρώσουν το κρεσέντο αυταρχισμού που υιοθετούν δικαστές και εισαγγελείς.
Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί τρομοκρατίας οι ποινές ακολουθούν το δρόμο της εξόντωσης, την ώρα που ερίζουν από τη μια οι μηχανισμοί της δικαιοσύνης και από την άλλη το πολιτικό σύστημα για την νομή της εξουσίας.

Η υπέρβαση εξουσίας με κατασκευασμένες καταδικαστικές αποφάσεις μέσα από αναξιόπιστες μαρτυρίες ή κατασκευασμένες καταθέσεις μαρτύρων - καλοθελητών - συνεργατών των διωκτικών αρχών αποτελεί συνολικά το καταχρηστικό προϊόν που διατηρεί στο έπακρο το αντιτρομοκρατικό πλαίσιο μιας κατ' επίφαση έννομης τάξης.

Οι νόμοι χρειάζονται έντιμους ανθρώπους, εκτός αν δεν υπάρχουν έντιμοι νόμοι για ανθρώπους στη αστική δικαιοσύνη.
Η διεκδίκηση ώστε να επανέλθει το αληθινό κράτος δικαίου έναντι της κρατικής βίας, θα έχει πάντα φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Διαλέγεις και παίρνεις. 
Αλλιώς κάθεσαι στα αυγά σου, στη γωνιά, στο μαγαζάκι σου, στη θέση εργασίας που άνοιξε η επανάστα του πληκτρολογίου.
Άντε στη καλύτερη να πετάς τρικάκια και μπογιές πιστεύοντας ότι εδραιώνεις την κατά φαντασίαν ηγεμονία σου στο χώρο με επαναστατική γυμναστικούλα, την ώρα που οι ποινές πέφτουν σαν τα στραγάλια δίπλα σου αποδεικνύοντας άλλη μια φορά το ταξικό μίσος της εξουσίας.

Ισόβια και 25 χρόνια... σαν πολλά δεν μαζεύονται τελικά ή κάποιους θα τους σώσει ο αποσυμφορητικός και περιμένοντας την ανανέωσή του κάνουν μόνο γαργάρες;


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...