Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Δύσμοιρο αγριοκάτσικο παρενοχλείται από χαμηλής νοημοσύνης πρώην μοντέλο


"Η Τζένη Μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, Βασίλη Κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την Πάτμο.

Ωστόσο, μόνο ήσυχες δεν φαίνεται πως είναι οι διακοπές της παρουσιάστριας, καθώς σε βίντεο που ανήρτησε, προβάλλεται η ίδια να σκαρφαλώνει σε απόκρημνα βράχια, προκειμένου να διασώσει μια κατσίκα που φαίνεται πως είχε παγιδευτεί. ", γράφουν τα δήθεν σοβαρά Portal της χώρας......

Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, και περιγράφεται εύστοχα από τον δικό μας τίτλο:

Δύσμοιρο αγριοκάτσικο παρενοχλείται από χαμηλής νοημοσύνης πρώην μοντέλο!

Η Τζένη Μπαλατσινού επιβεβαιώνει τον τίτλο του "μοντέλου" ως προς την φερόμενη νοημοσύνη τους.  Το κατσίκι ήταν αγριοκάτσικο, και όπως όλα τα αγριοκάτσικα συχνά-πυκνά σκαρφαλώνουν σε βράχια για να σιτιστούν από την λιγοστή πρασινάδα που ζει ανάμεσα τους. Στην Κρήτη θυμόμαστε τα γνωστά κρι-κρι που ανεβαίνουν στις ψηλές κορφές του Ψηλορείτη.

Το καψερό το ζωντανό ξαφνικά σήμερα είδε ένα δίποδο ανθρωποειδές να πλησιάζει στην μεριά του. Αρχικά φοβήθηκε ότι το δίποδο ήρθε για να διεκδικήσει ολίγον από την τροφή του, στο τέλος ησύχασε αφού είδε ότι το δίποδο έκανε τόσο κόπο απλά για να βγει φώτο στο Instagram.

Το twitter από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της μεγαλειώδους "διάσωσης" κάνει πάρτι:
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...