Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Πάτρα: Φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα δημοτικά ως μεταγραφή τον Βασιλειάδη;;


Χθες χτυπούσαν τα τηλέφωνα στην Πάτρα από την δημοσκοπική εταιρία ALCO, όπου πέραν των ερωτημάτων για υποψηφίους βουλευτές, υπήρχε ειδικό κεφάλαιο για τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης.

Σε αυτό το κεφάλαιο λοιπόν ζητούσε η εν λόγω δημοσκόπηση να πουν οι Πατρινοί την γνώμη τους για τον υφυπουργό Αθλητισμού Βασιλειάδη που είναι από τον Πειραιά. Τι δουλειά έχει με την Πάτρα θα πει κάποιος;;;

Ο Βασιλειάδης δρομολόγησε η Πάτρα να διοργανώσει κάποιους απίθανους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που καμιά άλλη μεσογειακή πόλη δεν τους ήθελε. Μιλάμε για υψηλού επιπέδου διοργάνωση όπου αθλήματα όπως το beach soccer και το beach wrestling πρωταγωνιστούν, ενώ μία φορά που είχαν γίνει σε άλλη πόλη οι εγκαταστάσεις ήταν όλες προκάτ, και έτσι η Πάτρα δεν έχει να περιμένει κάποια εγκατάσταση για μελλοντική εκμετάλλευση. 

Μετά την ανάληψη της διοργάνωσης ο Βασιλειάδης πύκνωσε τις εμφανίσεις του στην Πάτρα, κάνοντας και αντιπολίτευση στον Πελετίδη γιατί ο δήμαρχος τον ρωτάει μέχρι σήμερα, που είναι τα λεφτά για τους Παράκτιους, χωρίς βέβαια να παίρνει κάποια σοβαρή απάντηση (θα τα δώσουν προκαταβολικά οι χορηγοί, κτλ).

Τελευταία πούλαγε φούμαρα στην Πάτρα, ότι θα ανεβάσει την Παναχαΐκή στην Super League (αφού ως τρίτη στην Football League δεν προβλέπεται).

Πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα για δημαρχιλίκι στην Πάτρα σε οδηγεί μετά στις λίστα υποψηφίων βουλευτών....Γιατί να χτυπηθεί ο Πελετίδης ως Δήμαρχος θεωρείται απίθανο πλέον!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...