Στηρίζουμε!

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Το θέμα για τον Τσίπτα είναι η απόλυση Καμμένου και μόνο! Όλα τα άλλα είναι δεδομένα για Τσίπρα


Αύριο, Κυριακή 13 Ιανουαρίου θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου και η "Καμμενιάδα" έχει συνδεθεί με το χρόνο των εθνικών εκλογών για το 2019 και την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Κακώς λέμε, και εξηγούμαστε!

Ο Καμμένος δεν έχει πλέον κόμμα. Οι ΑΝΕΛ δεν υπάρχουν καν δημοσκοπικά, και σε επίπεδο στελεχών και βουλευτών πάνω από τους μισούς έχουν απορροφηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω κυβερνητικών θέσεων, απλά μένει να το μάθει τελευταίος ο "κερατάς", ο Πάνος Καμμένος.

Η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους "αποστάτες" των ΑΝΕΛ, και τους βουλευτές του Ποταμιού (άντε να μην ψηφίσει ο Αμυράς). Το 151 είναι βέβαιο και θα ξεπεραστεί σημαντικά.

Ο Πρωθυπουργός στην τελευταία του συνέντευξη στο Open ξεκαθάρισε ότι συνδέει με έναν τρόπο την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών με την κυβερνητική συνοχή και δεν θα είναι μία απλή ψηφοφορία που δεν θα ακολουθήσουν οι ΑΝΕΛ. Αυτό σημαίνει πριν ή μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα ζητηθεί από τον Τσίπρα να του πουν 151 "ναι" για να συνεχίσει την διακυβέρνηση για 4-5 μήνες ακόμα. Αν και πιο δύσκολα, και αυτό το "151" ο Τσίπρας το έχει. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα περισσότεροι "αποστάτες" των ΑΝΕΛ (αφού ο Καμμένος στην ψήφο εμπιστοσύνης θα πει "κατά συνείδηση"), και ίσως και ο Δανέλης από το Ποτάμι.

Ότι και να μας πει αύριο ο Καμμένος, καμία πολιτική ουσία δεν έχει...Θα απολυθεί αργά ή γρήγορα, χωρίς να μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...