Στηρίζουμε!

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Επιπλέον χρόνος για Καμμένο: Με γαϊδουράκι στέλνει ο Ζάεφ την συμφωνία των Πρεσπών στην Αθήνα.

Το γαϊδουράκι, του μπάρμπα του Τσίπρα, που θα μεταφέρει στην Αθήνα τη συμφωνία των Πρεσπών

Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό είναι ραγδαίες, εξελίξεις που φέρνουν κοντύτερα (ή μακρύτερα) τις εθνικές εκλογές.

Θυμίζουμε σήμερα ότι αναμενόταν συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου που κατά δήλωση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα σήμανε το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου (μιας και οι ΑΝΕΛ έχουν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να το ξέρει ο Καμμένος). 

Τελικά το ραντεβού ματαιώθηκε από τον Καμμένο με την αιτιολογία ότι έβλεπε εμπλοκή στο Κοινοβούλιο της FYROM σήμερα στο να περάσει την συμφωνία των Πρεσπών. Για κακή τύχη του Καμμένου βρέθηκαν τα απαραίτητα εκατομμύρια σε δολάρια και απόψε βρέθηκαν οι 80 που υπερψήφισαν όλες τις τροπολογίες της συμφωνίας των Πρεσπών. Έτσι η συμφωνία των Πρεσπών έρχεται Αθήνα για ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε μία απέλπιδα κίνηση να καθυστερήσει και άλλο τις τελικές αποφάσεις τους, ο Πάνος Καμμένος (για εμάς κωλοτούμπα θα κάνει και θα παραμείνει στην κυβέρνηση, διαφωνώντας) ζήτησε από τον συνοδοιπόρο του, Αλέξη Τσίπρα, ως τελευταίο χατήρι να ζητήσει να καθυστερήσει η κύρωση της συμφωνίας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός του επισήμανε ότι από την ώρα που έρθει η συμφωνία στην Αθήνα υποσχέθηκε σε ΗΠΑ και Γερμανία (για αυτό ήρθε και η Μέρκελ) να την κυρώσει απευθείας. 

Μάρτυρας στην τηλεφωνική επικοινωνίας, ήταν ο δαιμόνιος Νίκος Παππάς που γουστάρει Πάνο, και έπεισε τον Τσίπρα να βάλει τον Ζάεφ να κατεβάσει από τα Σκόπια στην Αθήνα, την συμφωνία των Πρεσπών αργά.........

Με πρόφαση ότι η ηλεκτρονική αποστολή επίσημων εγγράφων είναι επικίνδυνη λόγω φόβου ότι θα την προσβάλλουν οι γνωστοί δαιμόνιοι Ρώσοι χάκερ, αποφασίστηκε να κατέβει οδικώς, Τσίπρας και Παππάς έπεισαν Ζάεφ και Δυτικούς η συμφωνία να κατέβει με γαϊδουράκι, ιδιοκτησίας ενός. μπάρμπα του Τσίπρα από την Άρτα, ανθρώπου της απολύτου εμπιστοσύνης του Μεγάρου Μαξίμου.

Έτσι μέχρι να πάει το γαϊδουράκι από την Άρτα στα Σκόπια, και από εκεί να επιστρέψει στην Αθήνα δόθηκαν αρκετές μέρες για να παραμείνει ο Καμμένο υπουργός, τουλάχιστον κοροϊδεύοντας ότι είναι υπερπατριώτης


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...