Στηρίζουμε!

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Φωτό – ντοκουμέντο: Αστυνομικοί εμποδίζουν το ΕΚΑΒ να φτάσει στους τραυματίεςΑστυνομικοί παρεμποδίζουν μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ να συνδράμει τους τραυματισμένους στη χθεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση των εκπαιδευτικών
Φωτογραφία – ντοκουμέντο φέρνει σήμερα η Παντιέρα στο φως της δημοσιότητας.
Την ώρα που λίγο παραπάνω, στη διασταύρωση της Βασ. Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού, έχουν τραυματιστεί η εκπαιδευτικός Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΠΑΜΕ, και ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, στα λουλουδάδικα της Β. Σοφίας η αστυνομία παρεμποδίζει μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ που σπεύδει να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες!
Μετά την παρέμβαση απεργών εκπαιδευτικών και, από ό,τι φαίνεται, με την καταλυτική επίδραση της φωτογράφισης του στιγμιότυπου, η οποία έγινε αντιληπτή, η διέλευση της μοτοσυκλέτας τελικά επετράπη.
Να σημειώσουμε ότι η ρίψη χημικών, απαγορευμένων σε καιρό πολέμου(!) και η επικίνδυνη εκτόξευση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης «στο ψαχνό» και όχι στα πόδια, είναι η συνήθης πρακτική των δυνάμεων καταστολής και όχι η «εξαίρεση», όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι «έκπληκτοι/-ες» απολογητές και υπηρέτες της βάρβαρης αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε. – ΔΝΤ.
Απάντηση στη χθεσινή καταστολή της μεγαλειώδους διαδήλωσής τους, θα δώσουν οι απεργοί εκπαιδευτικοί με τη συνέχεια του αγώνα τους και την απεργία της Δευτέρας 14/1/2019.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...