Στηρίζουμε!

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Φονιάδες: Καταγγελίες για ωμή αστυνομική βία εναντίων διαδηλωτών ελέω Μέρκελ


Απαγόρευση διαδηλώσεων από την κυβέρνηση Τσίπρα σήμερα για να αισθανθεί πιο ασφαλής η Καγκελάριος Μέρκελ.......

Σύσσωμη η πραγματική αριστερά, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολλές οργανώσεις βρέθηκαν στον δρόμο για να διαδηλώσουν και όταν ξεκίνησαν την πορεία αντιμετώπισαν απρόκλητη βία από τις κατασταλτικές δυνάμεις.

Από το μπλοκ της ΛΑΕ, ο Αλέξανδρος Μαραγκάκης καταγγέλλει: Λοιπόν, δεν μιλάω για άλλους, δεν ξέρω, μιλάω μόνο για ΛΑΕ. Κάποιοι, μεταξύ αυτών κι εγώ, ζούμε σχεδόν από τυγ μετά το πέσιμο των ΜΑΤ.

Δύο παιδιά δικά μας χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ με γκλομπς στο κεφάλι και τα πόδια αντίστοιχα, κάποιοι ακόμη δεν έχουμε συνέλθει από τα χημικά. Γράφω κι αναπνέω με δυσκολία ακόμη.

Τα χημικά πάνω μας και κυνήγι στη Σταδίου μέσα σε καπνό από τα χημικά και τα δακρυγόνα γιατί απλά διαδηλώσαμε. Το hint της βραδιάς, το drone πάνω από τα κεφάλια μας, μην τυχόν τους ξεφύγει και καμμιά τρίχα απ' τα κεφάλια μας.

Στην κυβερνησούλα μας, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και λοιπά απολειφάδια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, εύχομαι, στα τσακίδια και γρήγορα.

Από Εύα Διαπούλη: Στο ντου των μπάτσων βρέθηκα πεσμένη στο πεζοδρόμιο μέσα σένα σύννεφο από τα καπνογόνα χωρίς να μπορώ να δω τπτ το μόνο που άκουγα τον θόρυβο τους και τα κτυπήματα τους στην πλάτη μου.Σύρθηκα προσπάθησα να σηκωθώ και ξανάπεσα κάτω.Δεν είχα δύναμη για τπτ.Έκαιγε ο λαιμός και το στήθος μου.Ήθελα να μείνω εκεί κάτω νόμιζα ότι πεθαίνω.Ήρθαν δυο μάλλον μπάτσοι μυστικοί και με πήγαν παρακάτω ενώ ξερνούσα.Τώρα είμαι σπίτι μου αύριο θα δω τ΄αποτελέσματα από τον ελαφρύ πόνο που έχω στη μέση.Τόσο χημικό δεν έφαγα ούτε στα νιάτα μου ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ 
ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΩ ΠΟΤΕ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...