Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση της «Ανυπότακτης Αττικής» στου Ζωγράφου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστό κέντρο στου Ζωγράφου συνεστίαση της Περιφερειακής Κίνησης «Ανυπότακτη Αττική», με υποψήφια Περιφερειάρχη την Μαριάνα Τσίχλη, η οποία «Ανυπότακτη Αττική», ως γνωστόν, στηρίζεται από την Λαϊκή Ενότητα.
Η συνεστίαση ήταν πολύ μαζική, είχε πολύ κέφι, ωραίο μουσικό πρόγραμμα από εξαιρετικούς μουσικούς και φωνές, πολύ χορό, αγωνιστικό πνεύμα και αισιοδοξία για τη νίκη.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συνεστίασης ήταν η ηχηρή και θερμή παρουσία νεολαίας, κάτι το οποίο έδινε έναν τόνο ελπίδας και δύναμης στην προσπάθεια της «Ανυπότακτης Αττικής» αλλά και στον γενικότερο αγώνα για μια ανυπότακτη Ελλάδα.
Στη συνεστίαση απεύθυνε, καταχειροκροτούμενη, χαιρετισμό νίκης η Μαριάνα Τσίχλη, ενώ το παρόν έδωσαν ο Παν.Λαφαζάνης με πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε, ο Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής της ΛΑ.Ε, με πολλούς/-ές συνυποψήφιους/-ες στο ευρωψηφοδέλτιο «ΛΑ.Ε – Μέτωπο Ανατροπής» και η υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων Αυγή Θεοδόση, με πολλούς/-ες υποψήφιους/-ες στον Δήμο Αθηναίων.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...