Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Πάτρα: Οι τοποθετήσεις του Χρήστου Πατούχα (Ανυπότακτη Πολιτεία στο debate των υποψηφίων Δημάρχων


Στην Πάτρα, την Δευτέρα έλαβε χώρα τηλεοπτικό debate των υποψηφίων Δημάρχων της Πάτρας.  

Στο άρθρο επισημαίνουμε την μεστή παρουσία του επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας, Χρήστου Πατούχα, του οποίου οι τοποθετήσεις δείχνουν ότι η Ανυπότακτη δεν είναι άλλη μία παράταξη της αριστεράς με αφαιρετικό λόγο.

Είναι αριστερή, είναι ανεξάρτητη, με ήθος που είναι ζητούμενο στην σημερινή αριστερά, αλλά και με άποψη για τα πράγματα του Δήμου Πατρέων.

Α. Ο Χρήστος Πατούχας απαντάει στην ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Βασιλάκη, γιατί να στηριχθεί η Ανυπότακτη Πολιτεία. "Θεωρώ αναγκαίο οι συμπολίτες μας να στηρίξουν την Ανυπότακτη Πολιτεία για βελτίωση του συσχετισμού που θα προκύψει στο νέο δημοτικό συμβούλιο, έτσι ώστε με τη νέα του σύνθεση να είναι σύμμαχος των πολιτών, να μην γίνει αντίπαλος του.

Τους ζητώ να κάνουν ένα μικρό, γενναίο βήμα. Και να κάνουμε μαζί την έκπληξη των εκλογών."


Β. Ο Χρήστος Πατούχας απαντάει στην ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Βασιλάκη, για την αντιδρόμηση της οδού Κανακάρη: "Το έργο δεν προέκυψε σύμφωνα με τις αποφασισμένες προδιαγραφές."Γ. Ο Χρήστος Πατούχας απαντάει στην ερώτηση του δημοσιογράφου Φάνη Βγενόπουλου, για τι ορίζεται από την Ανυπότακτη Πολιτεία, ως "ανάπτυξη": " Τα τελευταία χρόνια δεν χάθηκαν αναπτυξιακές ευκαιρίες στην Πάτρα. Αυτό που συνέβη είναι ότι υποδουλώθηκε η χώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν δεν θέλουμε να την ομολογήσουμε, κάνουμε λάθος. Και τότε μόνο κάνουμε λάθος ιεραρχήσεις, τότε φλυαρούμε και «αναπτυξιολογούμε» "

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...