Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Αποχωρεί το ΔΗΚΚΙ από την ΛΑΕ, αλλά μισό.......


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - Κάνιγγος 12 - 106 82 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. & Φαξ: 210 52 34 289 - www.dikki.org - infodikki1@gmail.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗ.Κ.ΚΙ. 18/06/2019

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. μπροστά στις εθνικές εκλογές

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ., εμμένοντας στα ιδεολογικο-πολιτικά του προτάγματα και τον αγώνα για την ανατροπή της αποικιοποίησης της χώρας,
μετά την αλλαγή του πολιτικού πλαισίου, της ηγεσίας και του προσανατολισμού του πολιτικού φορέα που μέχρι τώρα συνέπραττε (ΛΑ.Ε.),
οφείλει να πάρει καθαρή θέση. Οφείλει να δώσει, με βάση τις αρχές του, τη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια συστράτευσης.

Σεβόμενο τους αγώνες των στελεχών, μελών και φίλων του για την Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση, σεβόμενο την στρατηγική του αντιμνημονιακού, αντινεοφιλελεύθερου δημοκρατικού - πατριωτικού μετώπου, την οποία διατυπώνει από το 2010 και την ανάγκη να αναθαρρήσει η ελπίδα και να υπάρξει μια προοπτική για την επόμενη ημέρα, δηλώνει παρόν στην μάχη των εκλογών.

Στηρίζει το ψηφοδέλτιο που συγκροτείται από το Α.Κ.Κ.ΕΛ., το Ε.ΠΑ.Μ., την Ομοσπονδία Δανειοληπτών και ανένταχτους αγωνιστές και συμμετέχει σε αυτό, με τον επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗ.Κ.ΚΙ., Ευάγγελο Κρητικό και άλλα μέλη.

ΤΟ μισό ΔΗΚΚΙ παραμένει στην ΛΑΕ

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες πολλά στελέχη του ΔΗΚΚΙ, με κάποια από αυτά να καταγγέλλουν ότι η παραπάνω απόφαση δεν είναι απόφαση της πλειοψηφίας του σχήματος, δεν ακολουθούν την ομάδα Μαντά στα ακροδεξιά νερά του ΕΠΑΜ.

Μέλη του με αναφορά στην πατριωτική αριστερά, αρνούνται να ακολουθήσουν δεξιά μονοπάτια, και δηλώνουν ότι θα κατέβουν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

1 σχόλιο:

  1. Μέσα απο αυτό το ιστολόγιο συνεχίζετε την παραπλάνηση και το μοίρασμα πιστοποιητικών κοινωνικών
    φρονημάτων. Τα ακροδεξιά νερά του ΕΠΑΜ λοιπόν για τον συντάκτη. Η τακτική ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί.
    Όσοι δεν είναι μαζί μας είναι ακροδεξιοί.Η τακτική αυτή βέβαια θα πληρωθεί.Ίδη πληρωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...