Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Ο Λαφαζάνης σε περιοδεία στο Κερατσίνι. Tο βράδυ “τραμπούκισαν” το εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε


Το εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού στα Ταμπούρια, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή το απόγευμα ο Παναγ. Λαφαζάνης.
Στη συνέχεια ο Παναγ. Λαφαζάνης μαζί με την Αντωνία Αρβανίτη υποψήφια της ΛΑ.Ε στη Β’Πειραιά, την Σία Σιδηροπούλου,  τον Μιχάλη Ηλιάκη τον Κώστα Γιάννου και άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε, περιόδευσαν στην αγορά της περιοχής και μίλησαν με εκατοντάδες μαγαζάτορες και πολίτες.
Αν και το κλίμα στην περιοχή, όπως και σε όλη την Ελλάδα, είναι υποτονικό και μόνο η πληθώρα από αφίσες και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων, όπου σκορπίζεται πακτωλός χρημάτων, θυμίζουν ότι την επόμενη Κυριακή διεξάγονται εκλογές, η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε ήταν παντού ευπρόσδεκτη και τύγχανε θετικής αποδοχής.
Ένα θλιβερό γεγονός μόνο σκίασε την κατάσταση.
Τις μεταμεσονύκτιες ώρες μπράβοι της ακροδεξιάς τραμπούκισαν και έκαναν γυαλιά-καρφιά το εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε, που ας σημειωθεί βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και φωτισμένα σημεία του Κερατσινίου.
Το ανησυχητικό είναι ότι τέτοιες επιθέσεις έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα ενάντια σε δημοκρατικές, μη συστημικές δυνάμεις, πρόσφατα έγινε επίθεση στο εκλογικό κέντρο και του ΚΚΕ, ελέω της ασυλίας που αισθάνονται ότι έχουν ακροδεξιοί και φασίστες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.
iskra.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...