Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Ο Πολάκης είναι ο αρχηγός των βουλευτάδων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να δίνει το 40% των αποδοχών του στο κόμμαΦραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Πάνο  Σκουρλέτη και τον Παύλο Πολάκη έγινε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο πρώην αναπληρωτής υγείας ειρωνεύτηκε έντονα τον γραμματέα του κόμματος ο οποίος παρακάλεσε για λόγους οικονομίας οι βουλευτές τις επαρχίας να έχουν τα γραφεία τους μέσα στα γραφεία των Νομαρχιακών  Επιτροπών. Ο Πάνος Σκουρλετης το συνδύασε μάλιστα και με τις αποδοχές των βουλευτών λέγοντας ότι όποιος δεν προσαρμόζεται θα καταγγέλλετε από τα όργανα του κόμματος.

Με τρομάζεις. Μοιάζει με απειλή αυτό που λες απάντησε Ο Παύλος Πολάκης .

Απειλή είναι να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου είπε ο γραμματέας του κόμματος. Ο Παύλος Πολάκης συνέχισε το αντάρτικο λέγοντας ότι δεν μπορεί να δίνει το 40% γιατί έχει πολλές δίκες και πληρώνει δικηγόρους. Κάτι του απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης και ενώ ο Παύλος Πολάκης ήταν έτοιμος να εκδηλώσει τον αψύ κρητικό χαρακτήρα του παρενέβη η Ολγα Γεροβασίλη και το επεισόδιο έληξε με την τελευταία να λέει  ότι θα επιδιώξει το καλύτερο για τους βουλευτές.
Με το καλημέρα στην… αντιπολίτευση βγήκαν τα μαχαίρια στην Κουμουνδούρου !!

eretikos.grΣχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...