Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Ο Τσίπρας ψηφίζει τον αντικομμουνιστή Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής


Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει τον Κωνσταντίνο Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής.  Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας συνέκρινε την απόφαση αυτή με το ότι ορισμένοι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τον Δ. Παπαδημούλη. «Διάβασα αυτές τις μέρες για το καβγά που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ επειδή λέει κάποιοι ευρωβουλευτές τους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ ο Βαγγέλης Μειμαράκης, τόλμησε να ψηφίσει τον Δημήτρη Παπαδημούλη για αντιπρόεδρο του κοινοβουλίου. Αυτή είναι η κατάντια της αντιΣΥΡΙΖΑ υστερίας που ενορχηστρώνεται από έναν σκληρό και ακραίο πυρήνα στο εσωτερικό της ΝΔ και φυσικά από μιντιακά συγκροτήματα. Εμείς δε θα ακολουθήσουμε αυτή την ανόητη τακτική», είπε και συνέχισε:

«Θα ψηφίσουμε αύριο για Πρόεδρο της Βουλής τον προτεινόμενο από το πλειοψηφούν κόμμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε κάποια επιφύλαξη επί προσωπικού. Το ίδιο θα πράξουμε και για όσους άλλους αντιπροέδρους δεν έχουμε επιφύλαξη επί προσωπικού. Γιατί επαναλαμβάνω δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση».

Θα υπερψηφίσει το "αριστερό" συναπάντημα τον υβριστή του Μπελογιάννη και χιλιάδων κομμουνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία και την ελευθερία.Μάλιστα,δηλώνει πως δεν έχει καμιά επιφύλαξη προς αυτόν ούτε επί προσωπικού!

Μπράβο Αλέξη και εις...κατώτερα. Κρίμα μόνο που δεν μπήκε η φασιστοσυμμορία στη Βουλή,θα σου δινόταν η ευκαιρία να ψήφιζες και...τον Κασιδιάρη,με τον οποίο επίσης δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού και αποδεικνύεται από τα χαριεντίσματα του στα Καστελόριζα με τον Βίτσα,την Κασιμάτη και την Αυλωνίτου!

Υ.Γ. Επόμενο βήμα,Αλέξη,να πάτε μαζί με τον Τασούλα στις γιορτές μίσους (γιατί αυτός συνηθίζει και πηγαίνει) και να φωνάξετε μαζί "Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας χώσαμε στην άμμο"!

#ξεφτίλες


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...