Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Χουντής (ΛΑΕ)«Τιμούμε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, κρατώντας αναμμένη τη σπίθα της αντίστασης και της ανατροπής»


Δήλωση του επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής και εκπροσώπου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Νίκου Χουντή για την επέτειο του «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιούλη 2015

  • «Τιμούμε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, κρατώντας αναμμένη τη σπίθα της αντίστασης και της ανατροπής»

  • «Η ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα η πιο χρήσιμη ψήφος για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων

Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια ακριβώς από την ημέρα που καταγράφεται ως μία από τις πιο μεγάλες και ένδοξες στιγμές της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Από το υπερήφανο και αδιαπραγμάτευτο «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιούλη του 2015.
Ένα «ΟΧΙ» του λαού στη συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας, της περικοπής των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της υπονόμευσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων, της ατέρμονης πληρωμής ενός δυσβάστακτου και απεχθούς χρέους και στην προσβολή της αξιοπρέπειας του λαού μας και στην ακύρωση των ελπίδων της νέας γενιάς.
Ένα «ΟΧΙ», απέναντι στα υπερκέρδη των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου,  απέναντι στο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα της ευρωζώνης και της  Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ένα υπερήφανο «ΟΧΙ», μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας από το διευθυντήριο των Βρυξελλών με κλειστές τις τράπεζες, μέσα σε κλίμα υστερίας και παράκρουσης από τα συστημικά ΜΜΕ.
Ένα αδιαπραγμάτευτο «ΟΧΙ» που φώναξε ο ελληνικός λαός, με την ελπίδα και την προσδοκία πως υπάρχει άλλος δρόμος πέραν από αυτόν του ευρωμονόδρομου και της επιτροπείας.
Ένα «ΟΧΙ» που δεν δίστασε να προδώσει το ίδιο κιόλας βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, γυρίζοντας την πλάτη στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού, διατρανώνοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος,  υπογράφοντας και εφαρμόζοντας το τρίτο μνημόνιο.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που δεν συμβιβάστηκε, δεν υποχώρησε, αγωνίστηκε για να κρατήσει ζωντανή τη φλόγα της αντίστασης και ανατροπής, σήμερα, μπροστά στις εκλογές της Κυριακής, καλεί τον ελληνικό λαό να την ενισχύσει με την ψήφο του.
Ψήφος που θα δυναμώσει τους αγώνες, για να μπει ανάχωμα στις πολιτικές της λιτότητας, της περικοπής των εργασιακών, κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της λεηλασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για ρήξη με το καθεστώς του χρέους, της ευρωζώνης και της εποπτείας.
Η ψήφος στη ΛΑΕ είναι η πιο χρήσιμη ψήφος στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...