Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Την Κυριακή ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, και για την επέτειο του ΟΧΙ που τσαλαπατήθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και λοιπούς μνημονιακούςΣήμερα είναι η επέτειος από την 5η Ιουλίου  του 2015, όπου ο ελληνικός λαός είπε ένα περήφανο ΟΧΙ στους δανειστές, που αφού του είχαν κλείσει τις τράπεζες περιμέναν δια της ψήφου του, συνθηκολόγηση.

Μία συνθηκολόγηση που δεν υπέγραψε ποτέ ο λαός, φωνάζοντας εκείνη την μέρα ΟΧΙ.

Μία συνθηκολόγηση που έφερε επίσημα όμως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, που σε αγαστή συνεργασία με τους παλιομνημονιακούς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια, ακύρωσαν το ΟΧΙ, και έφεραν το τρίτο μνημόνιο, συνεχίζοντας παράλληλα την εφαρμογή και των δύο προηγούμενων μνημονίων.

Ένα ΟΧΙ που έτυχε υπεράσπισης από ένα κομμάτι βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, που απαρνήθηκαν θέσεις και μισθούς για να μην προδώσουν την λαϊκή εντολή.  Οι άνθρωποι αυτοί μαζί με άλλους συντρόφους έφτιαξαν την Λαϊκή Ενότητα, που παρά τα λάθη της, υπερασπίζεται μέχρι σήμερα τα συμφέροντα των πολλών

Και μπορεί τελικά, λόγω πολλών παραγόντων το ΟΧΙ να ηττήθηκε, αλλά σήμερα 2 μέρες πριν την κάλπη ας επιστρέψουμε με την ψήφο μας, την οργή μας για το τότε ξεπούλημα.

5 ΙΟΥΛΙΟΥ- 4 χρόνια μετά το Δημοψήφισμα , λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που έλεγαν ΝΑΙ ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ ) , λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που έκαναν ΝΑΙ το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού(ΣΥΡΙΖΑ) ! 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Και τολμά ο αληταράς, ο Τσίπρας τέτοια μέρα να μιλήσει στο Σύνταγμα...

ΝΤΡΟΠΗΣχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...