Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Εκκενώθηκε η "προβληματική" κατάληψη της City Plaza


24 ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, εκκενώθηκε από τους καταληψίες το City Plaza, το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη τα τελευταία τρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου ξενοδοχείου Αλίκη Παπαχελά, προσπαθούσε όλον αυτό τον καιρό να επανακτήσει την περιουσία της, κάτι όμως που δεν ήταν εφικτό.

Αν και είμαστε ενάντια στο σπάσιμο καταλήψεων που λειτουργούν δομές με καλούς σκοπούς, και για αυτό το λόγο είχαμε συγκρουστεί με την συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια όταν έβγαζε ένα μήνυμα, "να σπάσουν όλες οι καταλήψεις", η απαλλοτρίωση ιδιωτικής περιουσίας, και ιδιαίτερα ατόμου με οικονομικά προβλήματα δεν συνέθετε κάτι επαναστατικό, αντίθετα κάτι πολύ προβληματικό.

Μια προσοχή όμως για τις άλλες καταλήψεις, δημοσίων κτιρίων, που θα επιχειρήσει να αδειάσει ο Κούλης. Πρέπει να υπάρχει κινηματική αντίδραση.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει κανείς τώρα. Στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που πρίν της πέσει η κεραμίδα στο κεφάλι ήταν της ίδιας νοοτροπίας και λογικής να της πω πως με ξένο κώλο και εγώ γίνομαι πούστης. Για τα λαμόγια της κατάληψης που με την αλλαγή κυβέρνησης και με την υποψία ότι θα
    γίνει επιχείρηση τα εγκατέλειψαν όλα δείχνουν την ώσμωση που είχαν με την ΣΥΡΙΖΑΙΑ κυβέρνηση
    και την βαθειά τους πίστη σε αυτά που πιστεύουν.(Τρίχες) Για την χώρα να πω πως όταν έχεις μια
    εθελόδουλη και ξεπουλημένη κυβέρνηση που σε ένα τέτοιο θέμα αντί να εφαρμόσει τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει τρέχει να υπογράψει άλλου είδους συμβάσεις με Μερκελ,ΕΕ,και Τούρκους τότε μετατρέπεις την χώρα σε μια τεράστια αποθήκη ντόπιων και ξένων εξαθλιωμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...