Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεσπά: «Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι»


Την αγανάκτησή της για το γεγονός οτι οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κυκλοφορούν πλέον ελεύθεροι εξέφρασε η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου, Τζίνα Τσαλικιάν.

Απογοητευμένη από την απόφαση του Εφετείου Λαμίας, με την οποία οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του γιου της, κυκλοφορούν ελεύθεροι, παρουσιάστηκε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​
Η Τζίνα Τσαλικιάν με γραπτή δήλωσή της τόνισε πως το παιδί της δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των κατηγορούμενων, αναφέρθηκε στην εχθρότητα που βίωσε στο δικαστήριο και επεσήμανε το δίκιο που την πνίγει...

Ολόκληρη η δήλωση της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου


Το παιδί μου δολοφονήθηκε από ένα στυγερό δολοφόνο και από τον αδίστακτο συνεργάτη του.

Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται.

Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη. Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: «Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου». Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο.

Τώρα ήρθε και το ολοκληρωτικό χτύπημα. Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι.

Το άδικο όμως δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

gazzeta.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...