Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ


ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου,   12/8/2019
Κλείνουν 6 χρόνια από τον θάνατο του 19χρονου Περιστεριώτη Θανάση Καναούτη.
Πριν λίγες μέρες ο Θανάσης δολοφονήθηκε και δεύτερη φορά. «Αποβράσματα της κοινωνίας» σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή οι φτωχοί που δεν έχουν να πληρώσουν το εισιτήριο στο τρόλεϋ, στο λεωφορείο, στο μετρό … Οι καλοζωισμένοι εκπρόσωποι του αστικού πολιτικού συστήματος, οι συνυπεύθυνοι για την ραγδαία εξαθλίωση της πλειοψηφίας του πληθυσμού της χώρας, αυτοί που έφεραν και εφάρμοσαν μνημόνια, αυτοί που υπηρετούν την καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – αστικών κυβερνήσεων χλευάζουν την φτώχεια που ποτέ τους δεν έζησαν. Χαρακτηρίζουν «αποβράσματα» (Καραμανλής) και «τζαμπατζήδες» (Παπαδημούλης) τα εκατομμύρια των Θανάσηδων που έστω κι όταν βρίσκουν δουλειά δεν μπορούν να ζήσουν με τα ψίχουλα που δίνουν για μισθούς οι εργοδότες οι κολλητοί των πολιτικάντηδων.
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θυμόμαστε τον Θανάση και μαζί με την λύπη μεγαλώνει και ο θυμός. Για ένα σύστημα που προστατεύει τους κατσιαπλιάδες που ληστεύουν εκατομμύρια και που δολοφονεί εργατόπαιδα που δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο στο τρόλεϋ.
Ας μην ξεγελιούνται οι διάφοροι Καραμανλήδες και Παπαδημούληδες. Ο θυμός σιγοβράζει και θα ξεσπάσει με νέες εξεγέρσεις. Αυτών που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και έχουν να κερδίσουν έναν κόσμο ολόκληρο.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...