Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Πανάξιος ανάξιος!!!

Κωνσταντίνα Σταθακοπούλου


Είμαι ένα απόβρασμα της κοινωνίας, το ομολογώ. Και στο μετρό λαθραία έχω μπει, και στο μάρκετ έχω χουφτώσει καραμελίτσες και τις έχω αναγκάσει σε βιαστική συνουσία με τον οισοφάγο μου (δειγματοληπτικό έλεγχο θα τον πω, μπας και μετριάσω το βδελυρό της πράξεως), και στις τράπεζες το νεκρό νούμερο έχω αναστήσει, και άλλα πλείστα ποταπά έχω διαπράξει.

Εσύ κ. Καραμανλή, της γνωστής οικογενείας βεβαίως βεβαίως, δεν ξέρεις τίποτα φαίνεται από βιάση, από ανέχεια, απ’ τον ιδρώτα της επιβίωσης, από τον αδηφάγο χρόνο που κυνηγά. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Και το τραγικό είναι, πως, και δεν ξέρεις, και κλήθηκες να αναλάβεις υπουργικό πόστο και να πασχίσεις να εργαστείς για την επίλυση προβλημάτων των αποβρασμάτων…(!).

Το τραγικότερο όλων δε είναι, πως μόνον τα παραπτώματα μας θεωρούνται ξεφτιλισμένα και καταδικαστέα Τα δικά σας, τα λέτε απλά πολιτική για την …αναβάθμιση της χώρας και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των λεχριτών που απαρτίζουν τον λαό της.

Άξιος λοιπόν κ. Καραμανλή! Πανάξιος βλάξ, κακός, ολίγιστος.

Πανάξιος ανάξιος!!!

Αφιερώνω σου τα λόγια ενός αληθινού, κάποιου που σε ξέρει πολύ καλά….

« Ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί, ο άλλος το έθνος σύσσωμο, για πλούτη και τιμή.»Κωνσταντίνα Σταθακοπούλου: Σχετικά με τον συντάκτη

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...