Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

Πόθεν Έσχες πολιτικών: Όταν 9 εκατομμύρια φτωχοί σοκάρονται, όταν συνειδητοποιούν ότι ψηφίζουν πλούσιους


Σοκαρισμένοι σήμερα εμφανίζονται εκατομμύρια συμπολίτες μας με την περιουσιακή κατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας του πολιτικού κόσμου της χώρας μας. 

Γεμίσαμε κοψοχιέρηδες, που μέχρι σήμερα στην μεγάλη τους πλειοψηφία ψήφιζαν κόμματα που στηρίζουν την "ελεύθερη" αγορά και την διαπλοκή με το κεφάλαιο που φέρνει μίζες. Φτωχοί ψηφίζουν αυτούς που υπόσχονται παράταση της φτώχεια τους και τον ασταμάτητο πλουτισμό λίγων δεκάδων οικογενειών της χώρας.

Γεμίσαμε "έκπληκτους" που στην μεγάλη τους πλειοψηφία δεκαετίες ψηφίζουν τον πιο προβεεβλημένο πολιτικό της περιοχής τους, τον πιο διάσημο, αυτόν που τα σκάει πιο χοντρά από τους συνυποψηφίους τους. Και επιμένουν σήμερα να πράττουν το ίδιο, αρνούμενοι να μουν στο "δωρεάν διαδίκτυο" να διαβάσουν τα βιογραφικά των υποψηφίων και να επιλέξουν τον καταλληλότερο εκπρόσωπο τους.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες της αριστεράς, στις όποιες εκφάνσεις της που δεν πείθουν τους προλετάριους να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και να στοιχηθούν στις τάξεις της, αλλά ας σταματήσουμε να το παίζουμε έκπληκτοι!!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...