Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Χάιλ Τζήμερος – “Αρσακειάδα” ο Χίτλερ για τον πρόεδρο της ΔΗ.ΞΑΝ


H αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε το ντροπιαστικό ψήφισμα εξίσωσης φασισμού – κομμουνισμού από την ΕΕ για να βεβαιωθούμε ότι ο αποτυχών φοιτητής της ΑΣΟΕΕ Θάνος Τζήμερος προτιμά πολύ περισσότερο τον πρώτο από το δεύτερο. Μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες να καθιερωθεί στο πολιτικό σκηνικό με το νεοφιλελέ μόρφωμα “Δημιουργία Ξανά”, παρότι τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του είχε λάβει αφειδώλευτη προβολή από τα συστημικά ΜΜΕ, ο Τζήμερος φαίνεται πως πήρε απόφαση ότι δε χρειάζεται να τηρεί ούτε τα προσχήματα για τις φασιστικές του συμπάθειες, στοχεύοντας ίσως σε ορφανά της υπό διάλυση ΧΑ που δεν έχουν βρει ακόμα πιο πρόσφορη πολιτική στέγη.
Με αφορμή λοιπόν το διαβόητο ψήφισμα, o Τζήμερος αναλαμβάνει να μας ενημερώσει πόσο χειρότερος είναι ο κομμουνισμός από το ναζισμό, αφού μπροστά στα 65 εκ. νεκρών των Μάο και Στάλιν, ο Χίτλερ με μόλις 12,6 εκ. ήταν “Αρσακειάδα” (sic). Επιπλέον, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Αδόλφου είναι ότι σκότωνε κυρίως “πολίτες άλλων χωρών”, δηλαδή ξένους που είναι λογικό να σκοτώνονται, ενώ αντίθετα οι κομμουνιστές “συμπατριώτες” τους. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρει τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το αριστούργημα. Ο χαρακτηρισμός για το Χίτλερ, που στον επόμενο τόνο θα μετατραπεί σε λούτρινο αρκουδάκι της αγάπης; Τη δημιουργική λογιστική πτωμάτων στην οποία επιδίδεται ο Τζήμερος; Η αλήθεια είναι πως τα περί 65 εκ. θυμάτων του κομμουνισμού είναι μάλλον μετριοπαθή για ανθρώπους του φυράματός του, αφού κυκλοφορούν συχνά πυκνά αριθμοί περί τα 100 εκ., όπως πρόσφατα μας υπενθύμισε και η Εστία. Δημιουργικός όμως είναι και ο τρόπος υπολογισμού των θυμάτων του Χίτλερ, όταν σε τουλάχιστον 20 εκ. ανέρχονται μόνο τα θύμα της ΕΣΣΔ ενάντια στις ναζιστικές ορδές.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι στα νούμερα, αλλά στα πολιτικά μηδενικά που προσπαθούν μέσω μπουγάδας του φασισμού να αποκτήσουν αξία. Κάτι μας λέει όμως ότι όσο κι αν προσπαθούν, θα παραμείνουν στα αζήτητα που τους έχει κατατάξει ο λαός εδώ και χρόνια.
katiousa.gr

Μα φυσικά δεν μπορεί να εξισωθεί ο κομμουνισμός με τον ναζισμό. Μπροστά στα 65 εκ. που εξολόθρευσαν Μάο και Στάλιν, ο Χίτλερ με τα 12,6 εκατ. νεκρούς ήταν Αρσακειάδα. Επίσης οι νεκροί του Χίτλερ ήταν κυρίως πολίτες άλλων χωρών, ενώ των κομμουνιστών, συμπατριώτες τους.
146 people are talking about this
Λογικό είναι με τούτα και με εκείνα τα νεύρα του Θάνου να γίνονται κρόσια και να τα βάζει πάλι με τους “διαχρονικούς εγκληματίες” του ΚΚΕ, κάνοντας συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως το … δημόσια αναρτημένο πρόγραμμά του:


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...