Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ελληνικές κυβερνήσεις και ΕΕ δολοφονούν. Δύο νεκροί στο κολαστήριο της Μόρια, μέχρι τώρα


Δύο νεκροί στη Μόρια σύμφωνα με τον δήμαρχο Μυτιλήνης, ο οποίος κάνει λόγο για μητέρα με το βρέφος που έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.  Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.  Η κατάσταση στον καταυλισμό είναι πολύ τεταμένη μετά από τη φωτιά που ξέσπασε σε οικίσκους τις πέντε παρά πέντε το απόγευμα.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «υπάρχουν πληροφορίες αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής εξακριβωθεί αν υπάρχουν θύματα».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ: Αναβρασμός επικρατεί στον καταυλισμό στη Μόρια έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κοντέινερ, το οποίο καταστράφηκε, ενώ επεκτάθηκε σε άλλους επτά οικίσκους. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας σε έναν από τους οικίσκους λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκαν επίθεση από φιλοξενούμενους στον καταυλισμό.

Στον καταυλισμό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο διευθυντής του καταυλισμού που συλλέγουν πληροφορίες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...