Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

Πώς μπορεί να νικήσει το λαϊκό κίνημα – Η στιγμή που το ΠΑΜΕ σπάει τον κλοιό των ΜΑΤ και τον τσαμπουκά των δυνάμεων καταστολής


Η ταξική πάλη είναι είναι κάτι απλό -κι ας μην είναι αυτονόητο για όλους. Τόσο απλό που μπορεί να συμπυκνωθεί σε μερικά απλά σημεία.
Πρώτο σημείο: οι τράπεζες βάζουν στο μάτι τα σπίτια του κοσμάκη και βγάζουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία μιας λαϊκής οικογένειας, που έχει περάσει τα μύρια όσα.
Δεύτερο βήμα: οι ταξικές δυνάμεις και το μαζικό κίνημα δίνουν δυναμικό “παρών” έξω από το συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι, για να την αποτρέψουν.
Τρίτο βήμα: οι δυνάμεις καταστολής σπεύδουν στο σημείο για να προστατέψουν τα συμφέροντα της τάξης που υπηρετούν και να διώξουν τον “εχθρό λαό”. Τα ΜΑΤ δε διστάζουν να κάνουν και χρήση δακρυγόνων, γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Το μαζικό κίνημα δεν πτοείται όμως. Ανασυντάσσεται και λίγο, σπάει τον κλοιό των ΜΑΤ, ανοίγει την πόρτα του κτιρίου και δείχνει τη δύναμή του, απέναντι στις δυνάμεις καταστολής. Το πλήθος είναι ειρηνικό, αλλά ασταμάτητο και παίρνει παραμάζωμα όσους μπαίνουν εμπόδιο μπροστά του, με χρήση βίας.
Η συνέχεια στο βίντεο που ανέβασε το ΠΑΜΕ και το News.gr.
Τελικό συμπέρασμα: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Όταν είναι μαζικό το λαϊκό κίνημα, γίνεται πανίσχυρο και δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς. Και πετυχαίνει μικρές νίκες, κόντρα στον αρνητικό συσχετισμό.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

1 σχόλιο:

 1. Τελικό συμπέρασμα: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Όταν είναι μαζικό το λαϊκό κίνημα, γίνεται πανίσχυρο και δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς. Και πετυχαίνει μικρές νίκες, κόντρα στον αρνητικό συσχετισμό.
  ±+++++++++++++±+++++++++++

  Πρέπει ένας ολόκληρος κόσμος να σταματήσει να παραπλανάει τον εαυτό τού με δήθεν μικρές νίκες
  στο σύστημα,με δήθεν μαζικό λαϊκό κίνημα και άλλα ηχηρά παρόμοια. Τέτοιες μικρές (νίκες) είχαν
  γίνει απο το 2014 επι Σαμαρά ακόμη με την προσδοκία να δημιουργηθεί πραγματικό λαϊκό κίνημα.
  Όλες αυτές οι προσπάθειες απέτυχαν με ευθύνη όλων των (αριστερών) προοδευτικών δυνάμεων γιατί
  ακολουθούσαν διασπαστική πολιτική στο όνομα της πολιτικής καθαρότητας.Στα πλαίσια αυτά δρά σήμερα
  το ΠΑΜΕ,και στο τέλος όλοι μαζί θα φωναξουμε δυστυχώς χάσαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...