Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Ίνδαλμα ο 80χρονος διοικητής για μία μέρα νοσοκομείου. Μιλά για ηλικιακό ρατσισμό, δίνει Κούλη για συναλλαγή λόγω ψήφωνΟ Κωνσταντίνος Πατέρας, ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας που παραιτήθηκε μέσα σε λίγα 24ωρα από την τοποθέτησή του, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε η ηλικία των 80 ετών, δίνει στεγνά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Με μια δήλωση που κινείται μεταξύ ειλικρίνειας και αφέλειας παραδέχθηκε ότι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν ακόμα αντιπολίτευση, να του δώσει μια… θέση, καθώς επέστρεφε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι δεν έκανε καμία συναλλαγή με τον πρωθυπουργό. «Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς, είχα μια δύναμη και είχα έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε κάτω, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα “θα γυρίσω πίσω, κύριε πρόεδρε, να σας βοηθήσω, αφού θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις’’».

«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα, φυσικά θα το χειροκροτούσα». Ο κ. Πατέρας ισχυρίστηκε αρχικά πως ο Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του και στη συνέχεια πως συμφώνησε. Ακολούθως τόνισε, έγινε προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «η οποία δεν έθετε ούτε ηλικιακό περιορισμό ούτε και εντοπιότητα» είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση. 

Ο κ. Πατέρας έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός. 

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...