Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Συνέχεια αστυνομικής αυθαιρεσίας. Ντου αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι – “Όμηροι” οι θαμώνες πεσμένοι στα γόνατα με τα χέρια στο κεφάλι


Σαν να μην έφτανε η εισβολή αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες για την “προστασία” των ανηλίκων από τον ανήθικο και φθοροποιό Τζόκερ, τώρα οι φιλόστοργες επισκέψεις της αστυνομίας επεκτείνονται και σε άλλους δημόσιους χώρους θεαμάτων και ακροαμάτων, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα καταγγέλλει ο Dj Γιώργος Απέργης, το περασμένο Σάββατο, την ώρα που έπαιζε μουσική σε κλαμπ στο Γκάζι, υπήρξε εισβολή ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στο κέντρο, με φωνές και απειλές, σκορπίζοντας τον τρόμο στους παριστάμενους, που έπεσαν στα γόνατα με τα χέρια στο κεφάλι. Αρχικά μάλιστα ο πανικός ήταν τέτοιος που δεν ήξεραν αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή ληστεία. Επί μία ώρα οι ελεγχόμενοι θαμώνες δεν είχαν καμία επικοινωνία μεταξύ τους ή με κάποιον άλλο μέσω κινητού, ενώ κι έξω ο χώρος ήταν περικυκλωμένος με αυτοκίνητα και πούλμαν της ΕΛΑΣ.
Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος.
Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης.
Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης.
Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάτε σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο έιναι εμφανές σε όλο τον χώρο.
Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.
Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί
Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.
Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!
Για το ίδιο περιστατικό έκανε καταγγελία άλλο ένα άτομο, τονίζοντας την αυταρχική συμπεριφορά των αστυνομικών που της τόνιζαν ότι “δεν έχει δικαιώματα”:
«Χτες αποφασίζω μετά από αρκετό καιρό να βγώ να χορέψω και να παρτάρω .. πάμε λοιπόν στο steam με την παρέα μου και τον αγαπημένο μου. Είμαστε στο κάτω πάτωμα και χορεύουμε ντραμ εν μπεις και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια.. αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα.. και χωρίς να καταλάβω τίποτα μπουκάρει μια τύπισσα μες την τουαλέτα κ με βγάζει έξω .. »κατακάθι του κόσμου δεύρω έξω !» . Συνειδητοποιώ οτι έχουν μπουκάρει τσεοι μες το μαγαζί ..η τύπισσα με ψάχνει ( ΠΑΝΤΟΥ ) και βγαίνω έξω με βάζουν να κάτσω στο πάτωμα μαζί με όλους τους θαμώνες, μου φωνάζουν και απλά κοιτώντας τριγύρω βλέπω ότι έχει γεμίσει το μαγαζί ΟΠΚΕ. Μου λένε να μην μιλάω και να μην φωνάζω γιατί δεν έχω δικαιώματα (μου το τόνισαν πολλές φορές αυτό ..ότι δεν ΄έχω δικαιώματα γιατί συχνάζω εκεί – άρα βγαίνεις για ποτό το βράδυ στο γκάζι κ σαματάς να έχεις δικαιώματα – το λοχαν είναι ακριβώς δίπλα γεμάτο 15χρονα αλλά εμείς είμαστε οι ανήθικοι).
Αφού με έχουν ψάξει ήδη, με έχουν καθίσει κάτω, δεν μου αφήνουν να μιλάω με τον αγαπημένο μου κ την φίλη μου με ξανάπανε μέσα για να με ψάξουν δήθεν και το μόνο που μου λένε είναι να σκάσω.. Τελειώνει η παρωδία με σηκώνουν όρθια να περιμένω να βγω έξω με αυτούς που είχαν ψάξει επίσης ..μιλάω σε όλη την διαδικασία τους λεω να μας δώσουν νερά οτιδήποτε και όλα τα θεωρούν υπερβολή που λέω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ. Τα πράγματα πλέον δεν είναι άστρια.. το επόμενο βήμα είναι να μπούνε σπίτι ΣΟΥ και να σου ψάξουν τον κ@@ο  επειδή δεν έχεις δικαιώματα ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ . Είμαι ακόμα συγκλονισμένη δεν ξέρω καν τι έχω γράψει. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ».
Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της έκανε λόγο για οργανωμένη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών, επικαλούμενη τις δέκα συλλήψεις στις οποίες προχώρησε, ατόμων στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες διάφορων ουσιών, ενώ άλλες ίδιας τάξης μεγέθους ουσίες βρέθηκαν και στο δάπεδο, όπου είχαν προλάβει να τις πετάξουν οι κάτοχοί τους πριν ελεγχθούν. Αναρωτιέται κανείς αν πραγματικά η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι με καθημερινή εισβολή σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και αυταρχικής συμπεριφορά επί δικαίων και αδίκων πατάσσεται το εμπόριο ναρκωτικών, που διεξάγεται εξάλλου ανενόχλητο και εκτός κέντρων στο φως της ημέρας. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο επικοινωνιακό σόου, προκειμένου να ενισχυθεί το προφίλ της κυβέρνησης στα μάτια των “νοικοκυραίων”, ως εγγυητή των χρηστών ηθών. Και στην τελική, τι γυρεύανε τα 20χρονα σε κλαμπ στο Γκάζι;
katiousa.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...