Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Ξύλο σε γυναίκες μόνο από μπάτσους – Το δικό της μήνυμα για την έμφυλη βία έστειλε η ΕΛΑΣ σε twitter και Εξάρχεια


Το αποκλειστικό της προνόμιο να δέρνει γυναίκες υπερασπίζεται με ζήλο η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη από προχθές στα Εξάρχεια, όπου άντρες των ΜΑΤ κατέστησαν σαφές ότι κανείς δε δικαιούται να ρίχνει ξύλο σε γυναίκες εκτός από τους ίδιους. Τη δημόσια επίδειξη αυτού του κοινωνικού μηνύματος έκαναν χτυπώντας με κλομπ, ασπίδες και κλωτσιές μια κοπέλα που κανείς δεν ξέρει γιατί βρέθηκε στο επίκεντρο της στοργής των ΜΑΤατζήδων, καθώς φαίνεται απλά να βρισκόταν στο σημείο, ενώ δεν υπήρξε καν μια σύλληψή της για τα μάτια του κόσμου. Φαίνεται πως οι εν λόγω φρουροί της τάξης είναι φανατικοί αναγνώστες του μεγάλου φιλοσόφου Φρειδερίκου Νίτσε, που στο “Τάδε έφη Ζαρατούστρα” προειδοπούσε πως “Πας σε γυναίκες; Μην ξεχάσεις το μαστίγιο”:
Στην τελική, τι γύρευε κορίτσι πράμα στα Εξάρχεια; Για όλες τις υπόλοιπες εκπροσώπους του άλλου ημίσεος του ουρανού, αν δεν βρίσκονται τη λάθος στιγμή σε λάθος σημεία, όχι απλά δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, αλλά μπορούν να είναι βέβαιες ότι έχουν την ΕΛ.ΑΣ με το μέρος τους, ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να τις βλάψει. Γεγονός που καθίσταται σαφές και στην ανάρτηση της Αστυνομίας στο twitter:
Η βία κάθε μορφής είναι έγκλημα. Η Ελληνική Αστυνομία υποστηρίζει τα θύματα και επιβάλλει το νόμο.
➡
http://  

View image on Twitter
70 people are talking about this
Αν διακρίνετε κάποια αντίφαση σε όλ’ αυτά, ξανατσεκάρετε το κείμενο.
Α) Αναφέρει συγκεκριμένα της μορφές βίας, πουθενά δεν αναφέρεται σε “αστυνομική”.
Β) Καθιστά σαφές ότι η Ελληνική Αστυνομία υποστηρίζει τα θύματα και επιβάλλει το νόμο. Εν προκειμένω δε μιλάμε για θύμα, αλλά για μια επικίνδυνη ταραχοποιό που αν δεν ήταν τέτοια δε θα κυκλοφορούσε τη συγκεκριμένη μέρα κι ώρα στο άβατο της ανομίας. Οπότε απλά επιβλήθηκε ο νόμος.
Γ) “Έχεις φωνή – Είμαστε δίπλα σου”. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση, γιατί και στο βίντεο ακούγονται οι φωνές της κοπέλας, ενώ δίπλα -και πάνω της – βρίσκονται τα όργανα της τάξης.

Τι δεν καταλαβαίνετε;


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...