Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019

Η ακραία κρατική καταστολή φέρνει σε παντελή πολιτική απομόνωση την Νέα Δημοκρατία


Μετά το όργιο κρατικής καταστολής που έλαβε στις 6 Δεκεμβρίου, δεν ιδρώνει το αυτί κανενός στην κυβέρνηση.

Οι εικόνες και τα βίντεο με το ξυλοδαρμό περαστικών, το ατιμωτικό ξεβράκωμα προσαχθέντα, όχι μόνο δεν οδήγησαν τον Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση Χρυσοχοϊδη, αλλά σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την ΕΛΑΣ να παραπέμπει το θέμα των βιαιοτήτων στον Συνήγορο του Πολίτη και σήμερα τον Υπουργό ΠΡΟΠΟ να λέει ότι δεν υπήρξε ακραία καταστολή, στηρίζοντας τις αγριότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκη του "Νόμου και της Τάξης" με έντονη γεύση Χούντας όμως οδηγεί την κυβέρνηση στην πολιτική απομόνωση. Το ΚΙΝΑΛ εν δυνάμει σύμμαχος της ΝΔ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (για να υπάρχει εικόνα ευρείας συναίνεσης), δηλώνει αποτροπιασμό για την ακραία κρατική καταστολή και ο Καμίνης ετοιμάζεται να φέρει το θέμα στην Βουλή προλαβαίνοντας τον υποκριτή-ΣΥΡΙΖΑ που ξεχνά την καταστολή επί των δικών ημερών κυβέρνησης.

Η σημερινή Νέα Δημοκρατία θυμίζει περισσότερο ΕΡΕ και αυτό θα φέρει πολύ γρήγορη φθορά στο κεντρώο κοινό που κέρδισε στις τελευταίες εκλογές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να προτείνει υποψήφιος Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον ΓΑΠ ή άλλον ΠΑΣΟΚΟ, πουλώντας προοδευτικά μέτωπα.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...