Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Τρέμει ο Καπιταλισμός: Νέα τάση στον ΣΥΡΙΖΑ: Το «Αριστερό Δίκτυο» συγκροτούν Τζανακόπουλος, Βίτσας, Μπουρνούς, Μπάρκας


 Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στελέχη που κατάπιαν αμάσητα τα νεοφιλελεύθερα μνημονία, πουλάμε αριστεριλίκι.....Κλαίμε!

Από real:

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο το «Αριστερό Δίκτυο» των Δ. Τζανακοπουλου, Δ. Βίτσα, Ε. Καλαμαρά, Γ. Μπασκόζου, Κ. Πουλάκη, Π. Πέρκα, Γ. Μπουρνούς, Κ. Μπάρκα ετοιμάζει ένα κείμενο που θα δίνει το στίγμα μιας τάσης, η οποία υπάρχει και λειτουργεί περίπου εδώ και ένα χρόνο, αλλά επέλεγε να μην κάνει δημόσια εμφάνιση, καθώς υπήρχε η προτεραιότητα των τριών μεγάλων εκλογικών αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με στελέχη που πρόσκεινται στην τάση, στο κείμενο θα διατυπώνεται η σημασία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση όμως τον αριστερό προγραμματικό του λόγο, ο οποίος θα εκφράζει τις προσδοκίες των αριστερών και προοδευτικών πολιτών και ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους και τους κοινωνικούς αγώνες που πρέπει να οργανωθούν για να ανατραπεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έμφαση θα δίνεται επίσης και στις συλλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. Η τάση της «λογικής», όπως την χαρακτηρίζουν ορισμένα στελέχη της, σχεδιάζει να προχωρήσει στη συνέχεια, στις αρχές του επόμενου χρόνου, σε μια δημόσια εκδήλωση.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...