Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Νέα ανθρωποθυσία στην καρμανιόλα Πατρών-Πυργού. 2 νεκροί καθηγητές που πλήρωσαν το λειτούργημα τους


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αχαϊας και της Ηλείας από το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην "καρμανιόλα" της Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας. Στο τροχαίο άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο καθηγητές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφαν από το σχολείο Λεχαινών, όπου υπηρετούσαν. Πρόκειται για τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο, φυσικό, ο οποίος οδηγούσε και τον Νικόλαο Ρόδη, μαθηματικό, ο οποίος ήταν συνοδηγός. Οι ηλικίες νεκρών είναι 57 και 51 ετών. 

Τραυματίες είναι οι επίσης καθηγητές, Χριστίνα Γκουρνέλου, 49 ετών, και Αναστάσιος Μπούσιας, 62 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο ΙΧ. και των οποίων η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δύο εκπαιδευτικοί, που δούλευαν μακριά από τα σπίτια τους και για να γλιτώσουν τα έξοδα, μοιράζονταν με άλλους 2 συναδέλφους τους τα έξοδα μετακίνησης, απόψε δεν επέστρεψαν στις οικογένειες τους.

Γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν την κοροϊδία των τελευταίων ελληνικών κυβερνήσεων, που δεν μπορούν να φτιάξουν 70 χιλιόμετρα δρόμο. 

Ούτε η σημερινή που πάει το έργο στο "πολύ προσεχώς" και βλέπουμε, και η προηγούμενη που έδωσε κομμάτια του έργου στον απατεώνα τον Καλογρίτσα, έτσι για να κάνει κάποιο δικό της "μεγαλοεργολάβο"!

Να φτιαχτεί η Πατρών-Πύργου, χθες!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...