Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Δεν πέρασε το οργανωμένο σχέδιο καταστολής της κυβέρνησηςΠαραμένουν οι χιλιάδες διαδηλωτές, στέλνοντας το μήνυμα ότι η απαγόρευση των διαδηλώσεων θα μείνει στα χαρτιά.ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! - ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Δεν πέρασε το οργανωμένο σχέδιο καταστολής της κυβέρνησης (ΦΩΤΟ)
Facebook logo Twitter logo Print Mail logo Print HTML logo Print PDF logo

Το οργανωμένο σχέδιο καταστολής της κυβέρνησης για να διαλύσει το συλλαλητήριο των συνδικάτων και των ομοσπονδιών στο Σύνταγμα καταγγέλλεται από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης.

«Δεν τους πέρασε, είμαστε εδώ, συνεχίζουμε. Ψηλά τις σημαίες», σημειώνει από τα μεγάφωνα ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ. 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει, ακούγεται από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης συνδικάτων και ομοσπονδιών στο Σύνταγμα. Η αστυνομία, έριξε χημικά στον κύριο όγκο της διαδήλωσης. «Δεν θα τους περάσει, παραμένουμε», φωνάζουν οι χιλιάδες διαδηλωτές που παραμένουν στο χώρο της συγκέντρωσης.

Εμείς είμαστε το οργανωμένο εργατικό κίνημα που θέλουν να χτυπήσουν, θα είμαστε στο δρόμο και σήμερα και αύριο και τώρα.


ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! - ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ (VIDEO - ΦΩΤΟ)

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΦΩΤΟ)
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ
Πέμπτη 09/07/2020 - 21:35
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Παραμένουν οι χιλιάδες διαδηλωτές, στέλνοντας το μήνυμα ότι η απαγόρευση των διαδηλώσεων θα μείνει στα χαρτιά (ΦΩΤΟ)
Facebook logo Twitter logo Print Mail logo Print HTML logo Print PDF logo

Στο Σύνταγμα παραμένουν οι χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι ακύρωσαν την προσπάθεια της κυβέρνησης να διαλύσει το συλλαλητήριο μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου καταστολής και προβοκάτσιας.

«Το σχέδιο της κυβέρνησης, η προβοκάτσια της, δεν πέρασε!», τόνισε από το βήμα της συγκέντρωσης ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, προσθέτοντας:

«Είμαστεί εδώ και θα παραμείνουμε εδώ. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, ας εξυφαίνουν όσα σχέδια θέλουν, με μάσκες ή χωρίς μάσκες. Εδώ είναι εργατόκοσμος που παλεύει για τη ζωή του! κάτω τα χέρια από το ταξικό εργατικό κίνημα, κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα! Είμαστε εδώ, με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, γιατί το δίκιο είναι μαζί μας!».

Αυτή την ώρα το συγκρότημα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου τραγουδάει τραγούδια του αγώνα.

902.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...