Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

Τσιόδρας – Χαρδαλιάς: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν


Τσιόδρας – Χαρδαλιάς. Το δίδυμο επιστρέφει. Και μας είχαν προειδοποιήσει πως αν τους δούμε ξανά, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει. Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται. Και οι Τσιόδρας – Χαρδαλιάς επιστρέφουν. Με φρέσκα νέα. Τα οποία μπορεί να μην αρέσουν καθόλου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα news4health.gr ανάμεσα στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα είναι το τέλος στα γλέντια των γάμων και η προσθήκη περιορισμού στο ωράριο των μπαρ!
Ήδη δύο γαμήλια γλέντια είναι υπεύθυνα για τη διασπορά του covid-19 στην Ελλάδα, ενώ και ο συνωστισμός σε μπαρ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι καθημερινό φαινόμενο.
Κι αυτό θέλουν να περιορίσουν.
Όσο για τους γάμους; Όλα δείχνουν ότι το όριο των 100 καλεσμένων στην εκκλησία θα παραμείνει. Και μετά, όλοι στα σπίτια τους. Δίχως γλέντι…
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η παρουσία του καθηγητή θα είναι μόνο για σήμερα ώστε να υπάρξει καθολική ενημέρωση του κοινού για την πορεία.
Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.
newsit.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...