Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Κώστας Πελετίδης στο πλευρό των μαθητών που διαδηλώνουν για μεγαλύτερες αίθουσες και λιγότερα παιδιά ανα αίθουσα

 


Κάποιοι στοχοποιούν τους μαθητές, διαστρεβλώνουν τα αιτήματά τους και τους παρουσιάζουν ως ψεκασμένους. Στον αντίποδα, ο Κώστας Πελετίδης συνάντησε την πορεία των μαθητών και δήλωσε ότι η δημοτική αρχή στηρίζει τα αιτήματά τους.

Οι μαθητές της Πάτρας είναι στο πόδι, δεκάδες σχολεία (πάνω από 30 σύμφωνα με το ρεπορτάζ και συνεχώς αυξάνονται) τελούν αυτές τις μέρες υπό κατάληψη, ενώ πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε μαθητική πορεία στο κέντρο της πόλης, με αιτήματα για μεγαλύτερες αίθουσες, μικρότερο αριθμό μαθητών ανά τάξη, επαρκές διδακτικό και καθαριστικό προσωπικό, που είναι στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας για την υγεία όλων -της σχολικής κοινότητας, αλλά και των άμεσων συγγενών τους. Αλλιώς οι συμβουλές για χρήση μάσκας καταλήγουν μια τρολιά, όπως σημειώνουν σε πανό τους.


Οι μαθητές συνάντησαν στο κέντρο της πόλης τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, που τους εξέφρασε τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στα δίκαια αιτήματά τους και την υπόσχεση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη δικαίωσή τους. Ενάντια στο κλίμα στοχοποίησης των μαθητών που καλλιεργούν τα ΜΜΕ και τη διαστρέβλωση των αιτημάτων τους.katiousa.grΣχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...