Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Για την κυβέρνηση κολλάει έξω μόνο στις διαδηλώσεις, ενώ όταν συνωστίζονται ΜΑΤ δεν κολλάει

 


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις ούτε στις 6 Δεκεμβρίου και καλώς έπνιξαν με χημικά τους διαδηλωτές στην επέτειο του Πολυτεχνείου γιατί "θα κόλλαγαν" κορονοϊό, ενώ την ίδια μέρα τα ΜΑΤ που ήταν κολλητά το ένα στο άλλο, δεν κόλλαγαν.

Μιλώντας στον Real FM, είπε για τις ακτιβίστριες:

"Έχουν δίκιο οι συγκεκριμένες κυρίες. Θεωρώ ότι ήταν μια υπερβολή που δεν έπρεπε να γίνει, και οφείλω να ζητήσω και συγγνώμη για αυτό. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η υπερβολή" τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

"Το γεγονός όμως ότι δεν γράψαμε την ημέρα του Πολυτεχνείου ήταν μέσα στο πλαίσιο μιας πολιτικής ήπιας αντιμετώπιση εντός των ορίων προκειμένου όλα τα κόμματα να καταθέσουν ένα στεφάνι και να κάνουν μια μικρή εκδήλωση. Όταν όμως αυτό πήγε να εξελιχθεί σε μια μεγάλη πορεία, τότε το κράτος και η αστυνομία αντέδρασαν και δεν το ανέχτηκαν" ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης λέγοντας ότι "έπρεπε να γίνει αυτή η απαγόρευση, ήταν επιβεβλημένη".

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις ούτε στις 6 Δεκεμβρίου, στην επέτειο για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. "Θα ληφθούν αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο, αλλά η σκέψη μου είναι ότι δεν μπορεί να γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες, όπως κάθε χρόνο" ανέφερε.

Τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στα κρούσματα κορονοϊού στην Ελληνική Αστυνομία λέγοντας ότι αριθμεί περίπου 500.

"Η αστυνομία αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500 κρούσματα. Ελάχιστοι, νομίζω μετρούνται στα δάχτυλα μιας παλάμης, νοσηλεύονται γιατί είναι νέοι άνθρωποι. Δυστυχώς, όλο το πρόβλημα έρχεται από φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον όχι από το υπηρεσιακό".

Άνδρες της αστυνομίας χωρίς μέτρα προστασίας
Άνδρες της αστυνομίας χωρίς μέτρα προστασίας  NEWS24/7

Για τις εικόνες συνωστισμού αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί εκ των οποίων καταγράφηκαν σε βίντεο χωρίς μάσκες, είπε πως "οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους. Σχολιάστε Ελεύθερα!

1 σχόλιο:

  1. Την ξερετε τη ταφρο των Μαριανων;Εκεινη εχει πατο,αυτοι εδω με τιποτα.Το νου σας,μη πνιγητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...