Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Είναι νόμος τις βρωμοδουλειές να τις κάνουν οι "γενίτσαροι"

 


Σε μία αθλιότητα προχώρησε ο δημοσιογράφος-εργαζόμενος στον όμιλο Μαρινάκη και πρωήν εκδότης του Unfollow και πρώην αριστερός, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, που μας αναγκάζει να υπερασπιστούμε τον Αλέξη Τσίπρα, πράγμα καθόλου ευχάριστο!

Ο εν λόγο δημοσιογράφος ανάρτησε νωρίτερα στο In.gr, το παραπάνω άρθρο (που μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ), με τον τίτλο "Είστε παιδεραστής κύριε Τσίπρα" με μία φτιαχτή φωτογραφία όπου παρουσίαζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Λιγνάδη (συγκεκριμένα με φώτοσοπ, αντικαταστάθηκε από την ορίτζιναλ φωτογραφία η Μπέτυ Μπαζιάνα με τον Λιγνάδη).

Ο Λευτέρης Χαρλαμπόπουλος με αυτή την φωτογραφία και όπως εξηγεί στο άρθρο του, ξεπλένει τον Μητσοτάκη, την Μενδώνη για τις ευθύνες που είχαν για την αναρρίχηση στο κομμάτι του πολιτισμού του τέρατος-Λιγνάδη, μιας και τουλάχιστον με την Υπουργό Πολιτισμού ο Λιγνάδης είχε θερμές σχέσεις.

Γνωρίζοντας ο Χαραλαμπόπουλος ότι στα μάτια του αναγνώστη μετράει η εικόνα και ο τίτλος, και δύσκολα ότι γράφεται στο τέλος του άρθρου, κλείνοντας το άρθρο αναφέρεται ότι η φωτογραφία είναι παραποιημένη.

Δημοσιογραφική αθλιότητας μεγάλου μεγέθους!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...