Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Είναι ένα βλέμμα που μιλάει…” – Η Τατιάνα Στεφανίδου βλέπει το δράμα του Δημήτρη Λιγνάδη στο βλέμμα του!

 <

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών για τόσο βρώμικες υποθέσεις, παραδίδει μαθήματα τηλεοπτικού ξεπλύματος, καθώς προσπαθεί να ανατρέψει τις αλγεινές εντυπώσεις της κοινής γνώμης εναντίον του Λιγνάδη. Στην οθόνη παίζουν οι εικόνες από την προφυλάκισή του, καθώς ακούμε την ίδια να λέει.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της απόγνωσης.

Και μετά από ένα διάλειμμα για να ακούσουμε τις δηλώσεις του Κούγια (επειδή κανείς δεν το ζήτησε), την ακούμε να αναστενάζει βαθιά, με την ψυχή και το βλέμμα της πάντα στο βλέμμα του Λιγνάδη.

(Βαθύς αναστεναγμός…) Με το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη επανήλθαμε…

Μπήκε μάλιστα τόσο βαθιά στο πετσί του ρόλου, που όταν άκουσε ότι ο Λιγνάδης είχε γνωριστεί με τον Μπιμπίλα (τον πρόεδρο του ΣΕΗ) τη δεκαετία του ’80, όταν δάνειζαν τις φωνές τους στα Στρουμφάκια για την ελληνική μεταγλώττιση, την έπιασε νευρικό γέλιο (βασικά χάχανα, όπως τον Χαχανούλη από τα Στρουμφάκια) και σχολίασε.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Λιγνάδη; Η προφυλάκιση ή ότι τον γνώρισε ο Μπιμπίλας στα στρουμφάκια της ΕΡΤ;

Από τα παραπάνω προκύπτει εύλογα το ερώτημα: Τι είναι άραγε χειρότερο; Οι αποτρόπαιες πράξεις του Λιγνάδη ή ο άθλιος κόσμος που έχει αναλάβει εργολαβικά να τον ξεπλύνει;

katiousa.grΣχολιάστε Ελεύθερα!

2 σχόλια:

  1. πως άφησε απείραχτα τα στρουμφακια ο δρακουμέλ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο "ορθοστάτης"που ονομάζεται Στεφανίδου είναι άθλια κ βρωμερή απαξία ύπαρξη μεταξύ πολλών άλλων που συγκαταλέγονται στο άθλιο σωρό όσων-επιθυμουν -να μας χειραγωγήσουν.κυβερνωντες μέσα μαζικής ενημέρωσης κτλπ.
    Πόση σαπιλα αποπνέουν όλοι τους.


    Όσο για τον Λιγνάδη εύχομαι αν είναι υπαίτιος όλων όσων κατηγορείται να ζήσει την προσωπική του κόλαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...